Οι Συνεδρίες

Οι συνεδρίες μας είναι μία σχέση συνεργασίας!

Εγώ θα είμαι για σένα:

 • Στενός σου συνεργάτης και συνοδοιπόρος:
  Θα δουλέψουμε μαζί για να επιτύχουμε το στόχο σου 
 • Πολύ προσεκτικός ακροατής
  Θα είμαι απόλυτα εστιασμένος σε όσα λες αλλά και σε όσα δε λες. Θα σε ενθαρρύνω και θα σε κινητοποιώ. Εσύ θα μιλάς περισσότερο και εγώ θα σ’ ακούω με ενσυναίσθηση
 • Αντηχείο
  Θα παρατηρώ και θα επαναλαμβάνω παραφράζοντας αυτά που λες
 • Βοηθός και υποστηρικτής σου
  Θα σε βοηθήσω να υποστηρίξεις το στόχο σου και να αναλάβεις πλήρη δράση
 • Αυτός που θα σου θέτει ερωτήσεις
  Οι ερωτήσεις είναι πολύ σημαντικές στο να σε βοηθήσουν να πετύχεις το στόχο σου και να βγάλεις προς τα έξω τον καλύτερο εαυτό σου – το καλύτερο δυναμικό σου.
 • Αυτός που θα σε προκαλεί
  Θα σε προκαλώ να βγεις από τη ζώνη άνεσής σου, να εξερευνήσεις, να αντιληφθείς τις πραγματικές δυνατότητές σου και να πάρεις τα απαιτούμενα ρίσκα
 • Μετατροπέας οπτικής
  Θα σε βοηθήσω να δεις τα πράγματα από διαφορετική οπτική γωνία, να αναγνωρίσεις πλήρως την αξία σου και να διεκδικήσεις αυτό που πραγματικά θέλεις και σου αξίζει!

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου
& δήλωσε ποιο πακέτο σε ενδιαφέρει

Εσύ:

 • είσαι υπεύθυνος/η για την επιτυχία σου
 • είσαι ο/η ειδικός/η στη ζωή σου και έχεις όλες τις λύσεις, όχι ο Coach!
 • ορίζεις την ατζέντα (θέμα) των συζητήσεών μας, με βάση τις ανάγκες σου
 • θα χρειαστεί να είσαι έτοιμος/η να αλλάξεις κάποια πράγματα στη ζωή σου και να θέλεις να συνεργαστούμε

Πακέτα Συνεδριών

Βασικές πληροφορίες για τις Συνεδρίες:

 • Καθημερινά απογευματινές ώρες και Σαββατοκύριακα 
 • Τηλεφωνική κλήση ή Βιντεοκλήση
 • Μέσω Skype, Google meet, Messenger ή Botim
 • Διάρκεια συνεδριών 60 λεπτά 
 • Τρόπος πληρωμής (Paypal ή κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό) 

Συχνές Ερωτήσεις (FAQ)

Συχνές Ερωτήσεις (FAQ)

Το Coaching είναι μία σχέση συνεργασίας που θα σε βοηθήσει να πετύχεις τους στόχους σου και να αξιοποιήσεις πλήρως τις δυνατότητές σου. Ως Coach και μέσα από τις ατομικές μας συνεδρίες θα σου παρέχω την υποστήριξη που χρειάζεσαι και θα συνεργαστώ μαζί σου ώστε να εντοπίσουμε τα δυνατά σου σημεία και να αναπτύξουμε παρέα ένα σχέδιο που θα σε βοηθήσει να πετύχεις τους στόχους σου.

Το Coaching δεν είναι ψυχοθεραπεία. Για θέματα ψυχικής υγείας η καλύτερη λύση είναι ένας ειδικός ψυχικής υγείας.
Το Coaching επίσης δεν είναι συμβουλευτική. Ο Coach δεν θα σου πει τι να κάνεις, αλλά θα σε βοηθήσει να ανακαλύψεις μόνος/η σου τη λύση στο πρόβλημά σου. Όλες οι λύσεις είναι μέσα σου και με τη βοήθεια του Coach θα την βγάλεις προς τα έξω.

Το Coaching μπορεί να σε βοηθήσει να αποκτήσεις σαφήνεια, να εντοπίσεις τα δυνατά σου σημεία καθώς επίσης να αναπτύξεις ένα σχέδιο για την επίτευξη των στόχων σου. Μπορεί επίσης να σε βοηθήσει να ξεπεράσεις εμπόδια που σε εμποδίζουν να αξιοποιήσεις πλήρως τις δυνατότητές σου καθώς επίσης και να βελτιώσεις τη συνολική σου ευημερία.

Εάν αισθάνεσαι κολλημένος/η, χωρίς κίνητρα ή αβέβαιος/η για το πώς να πετύχεις τους στόχους σας, το coaching μπορεί να είναι επωφελές για εσένα. Το Coaching μπορεί να σε βοηθήσει να αποκτήσεις σαφήνεια, να εντοπίσεις τα δυνατά σου σημεία και να αναπτύξεις ένα σχέδιο για να πετύχεις τα επιθυμητά αποτελέσματα. Το Coaching μπορεί επίσης να σε βοηθήσει να βελτιώσεις την κατάστασή σου σε διάφορους τομείς της ζωής σου όπως, οικογένεια, οικονομικά, καριέρα, σχέσεις, υγεία, διατροφή και ευημερία γενικότερα.

Μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μου για να οργανώσουμε μία δωρεάν συμβουλευτική συνάντηση. Κατά τη διάρκεια της συνάντησής μας θα συζητήσουμε για τους στόχους σου και θα αποφασίσουμε ποιο είναι το σωστό πακέτο για εσένα.

Στις συνεδρίες μας θα συνεργαστούμε ώστε προσδιορίσουμε τους στόχους σου, να αναπτύξουμε ένα σχέδιο για να τους πετύχεις και θα συζητήσουμε τυχόν προκλήσεις ή εμπόδια που μπορεί να σε εμποδίζουν να αξιοποιήσεις πλήρως τις δυνατότητές σου. Όλα αυτά φυσικά σε ένα περιβάλλον υποστήριξης, υπευθυνότητας και καθοδήγησης καθόλη τη διάρκεια της διαδικασίας.

Ο αριθμός των συνεδριών που θα χρειαστείς θα εξαρτηθεί από τους συγκεκριμένους στόχους και τις ανάγκες σου. Μαζί θα αξιοποιήσουμε την υπάρχουσα σου κατάσταση και θα αποφασίσουμε πόσες συνεδρίες θα κάνουμε λαμβάνοντας υπόψιν διάφορες παραμέτρους.

Οι συνεδρίες είναι απογευματινές ώρες μέσω Skype, Google meet , Messenger ή Botim και έχουν διάρκεια 60 λεπτών. Μπορούν να γίνουν και σαββατοκύριακα. Υπάρχει δυνατότητα να επιλέξεις όποιο πακέτο επιθυμείς. Υπάρχουν πακέτα για 2, 3 ή 6 συνεδρίες.

Η τιμή της συνεδρίας εξαρτάται από το πακέτο που θα επιλέξεις. Υπάρχουν πακέτα 2,3 ή 6 συνεδριών.

Η πληρωμή γίνεται μέσω Paypal ή με τραπεζική συναλλαγή