Πακέτα Συνεδριών

Πακέτα Συνεδριών

Βασικές πληροφορίες για τις Συνεδρίες:

  • Καθημερινά απογευματινές ώρες και Σαββατοκύριακα 
  • Μέσω Skype, Google meet , Messenger ή Botim
  • Διάρκεια συνεδριών 60 λεπτά 
  • Τρόπος πληρωμής (Paypal ή Τραπεζικός Λογαριασμός) 

Συχνές Ερωτήσεις (FAQ)

Συχνές Ερωτήσεις (FAQ)

Το Coaching είναι μία σχέση συνεργασίας που θα σε βοηθήσει να πετύχεις τους στόχους σου και να αξιοποιήσεις πλήρως τις δυνατότητές σου. Ως Coach και μέσα από τις ατομικές μας συνεδρίες θα σου παρέχω την υποστήριξη που χρειάζεσαι και θα συνεργαστώ μαζί σου ώστε να εντοπίσουμε τα δυνατά σου σημεία και να αναπτύξουμε παρέα ένα σχέδιο που θα σε βοηθήσει να πετύχεις τους στόχους σου.

Το Coaching δεν είναι ψυχοθεραπεία. Για θέματα ψυχικής υγείας η καλύτερη λύση είναι ένας ειδικός ψυχικής υγείας.
Το Coaching επίσης δεν είναι συμβουλευτική. Ο Coach δεν θα σου πει τι να κάνεις, αλλά θα σε βοηθήσει να ανακαλύψεις μόνος/η σου τη λύση στο πρόβλημά σου. Όλες οι λύσεις είναι μέσα σου και με τη βοήθεια του Coach θα την βγάλεις προς τα έξω.

Το Coaching μπορεί να σε βοηθήσει να αποκτήσεις σαφήνεια, να εντοπίσεις τα δυνατά σου σημεία καθώς επίσης να αναπτύξεις ένα σχέδιο για την επίτευξη των στόχων σου. Μπορεί επίσης να σε βοηθήσει να ξεπεράσεις εμπόδια που σε εμποδίζουν να αξιοποιήσεις πλήρως τις δυνατότητές σου καθώς επίσης και να βελτιώσεις τη συνολική σου ευημερία.

Εάν αισθάνεσαι κολλημένος/η, χωρίς κίνητρα ή αβέβαιος/η για το πώς να πετύχεις τους στόχους σας, το coaching μπορεί να είναι επωφελές για εσένα. Το Coaching μπορεί να σε βοηθήσει να αποκτήσεις σαφήνεια, να εντοπίσεις τα δυνατά σου σημεία και να αναπτύξεις ένα σχέδιο για να πετύχεις τα επιθυμητά αποτελέσματα. Το Coaching μπορεί επίσης να σε βοηθήσει να βελτιώσεις την κατάστασή σου σε διάφορους τομείς της ζωής σου όπως, οικογένεια, οικονομικά, καριέρα, σχέσεις, υγεία, διατροφή και ευημερία γενικότερα.

Μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μου για να οργανώσουμε μία δωρεάν συμβουλευτική συνάντηση. Κατά τη διάρκεια της συνάντησής μας θα συζητήσουμε για τους στόχους σου και θα αποφασίσουμε ποιο είναι το σωστό πακέτο για εσένα.

Στις συνεδρίες μας θα συνεργαστούμε ώστε προσδιορίσουμε τους στόχους σου, να αναπτύξουμε ένα σχέδιο για να τους πετύχεις και θα συζητήσουμε τυχόν προκλήσεις ή εμπόδια που μπορεί να σε εμποδίζουν να αξιοποιήσεις πλήρως τις δυνατότητές σου. Όλα αυτά φυσικά σε ένα περιβάλλον υποστήριξης, υπευθυνότητας και καθοδήγησης καθόλη τη διάρκεια της διαδικασίας.

Ο αριθμός των συνεδριών που θα χρειαστείς θα εξαρτηθεί από τους συγκεκριμένους στόχους και τις ανάγκες σου. Μαζί θα αξιοποιήσουμε την υπάρχουσα σου κατάσταση και θα αποφασίσουμε πόσες συνεδρίες θα κάνουμε λαμβάνοντας υπόψιν διάφορες παραμέτρους.

Οι συνεδρίες είναι απογευματινές ώρες μέσω Skype, Google meet , Messenger ή Botim και έχουν διάρκεια 60 λεπτών. Μπορούν να γίνουν και σαββατοκύριακα. Υπάρχει δυνατότητα να επιλέξεις όποιο πακέτο επιθυμείς. Υπάρχουν πακέτα για 2, 3 ή 6 συνεδρίες.

Η τιμή της συνεδρίας εξαρτάται από το πακέτο που θα επιλέξεις. Υπάρχουν πακέτα 2,3 ή 6 συνεδριών.

Η πληρωμή γίνεται μέσω Paypal ή με τραπεζική συναλλαγή