Coaching Οργάνωσης & Παραγωγικότητας

Το Coaching είναι μία σχέση συνεργασίας που σκοπό έχει να σε βοηθήσει μέσα από ερωτήσεις και υποστήριξη να πετύχεις τους στόχους σου και να ξεπεράσεις κάποιο εμπόδιο ή δυσκολία.

γιώργος-γρηγοράκης-motivational-coaching

Θα σε βοηθήσει να:

 • αποκτήσεις διαύγεια σε σχέση αυτό που θέλεις να πετύχεις
 • βάλεις προτεραιότητές στη ζωή σου
 • διαχειρίζεσαι αποτελεσματικά το χρόνο σου
 • γίνεις αποτελεσματικός/ή και όχι απλά απασχολημένος/η
 • θέσεις και ιεραρχίσεις με ακρίβεια τους στόχους σου
 • μάθεις να επιλύεις προβλήματα
 • αναπτύξεις στρατηγική και σχέδιο δράσης
 • ανακαλύψεις τις αξίες και τις ανάγκες σου
 • βελτιώσεις τα δυνατά σου σημεία
 • αμφισβητήσεις τις περιοριστικές πεποιθήσεις που σε κρατάνε πίσω
 • διαχειρίζεσαι καλύτερα την υπερανάλυση και το άγχος σου
 • μάθεις να αλλάζεις την εστίασή σου
 • μετατρέπεις τις αρνητικές σκέψεις σε θετικές
 • ξεπεράσεις την αναβλητικότητα
 • αναπτύξεις αυτοπεποίθηση, αυτοπειθαρχία και αποφασιστικότητα

Το Coaching

 • δεν είναι ψυχοθεραπεία, καθώς η ψυχοθεραπεία εστιάζει στο ΠΑΡΕΛΘΟΝ εντοπίζοντας τραυματικές εμπειρίες και προσπαθεί να επουλώσει τις πληγές που έχουν δημιουργηθεί.
 • δεν είναι συμβουλευτική, καθώς ο στόχος μου δεν είναι να σε καθοδηγήσω με βάση τα δικά μου ενδιαφέροντα και πιστεύω αλλά να σε βοηθήσω να βρεις μόνος σου το δρόμο που θα ακολουθήσεις με βάση τις δικές σου αξίες και ιδανικά.

Μπορώ να σε βοηθήσω...

Μπορώ να σε βοηθήσω να ανακαλύψεις ενδιαφέροντα που θα βελτιώσουν την ποιότητα της ζωής σου, σιγά σιγά και ένα βήμα τη φορά.
Μαζί θα αναλύσουμε τους διάφορους τομείς της ζωής σου (υγεία, διατροφή, οικογένεια, εργασία, οικονομικά, ελέυθερο χρόνο, διασκέδαση κτλπ) ώστε να δεις:

 1. που βρίσκεσαι σήμερα
 2. που θέλεις να πας (ποιος είναι ο στόχος σου)
 3. τι εμπόδια έχεις στο δρόμο σου και πως θα τα ξεπεράσεις

Ακολούθως θα δουλέψουμε μαζί για να βρούμε συγκεκριμένες δράσεις και ενέργειες -στο δικό σου πάντα ρυθμό- για να φτάσεις στην επίτευξη των στόχων σου!

Συχνές Ερωτήσεις (FAQ)

Συχνές Ερωτήσεις (FAQ)

Το Life Coaching είναι μία σχέση συνεργασίας που σκοπό έχει να σε βοηθήσει μέσα από ερωτήσεις και υποστήριξη να πετύχεις τους στόχους σου και να ξεπεράσεις κάποιο εμπόδιο ή δυσκολία.

Το Coaching δεν είναι ψυχοθεραπεία.
Ο Coach δεν επιτρέπεται να αγγίξει θέματα ψυχικής υγείας (εκτός αν είναι κατάλληλα καταρτισμένος και πιστοποιημένος).

Το Coaching επίσης δεν είναι συμβουλευτική.
Ο Coach δεν θα σου βρει λύση στο πρόβλημά σου, αλλά θα σε βοηθήσει να ανακαλύψεις μόνος/η σου τη λύση.
Όλες οι λύσεις είναι μέσα σου και με τη βοήθεια του Coach θα την βγάλεις προς τα έξω.

Το Coaching μπορεί να σε βοηθήσει, να αποκτήσεις σαφήνεια, και διαύγεια, να βάλεις προτεραιότητες και να οργανώσεις τη ζωή σου με τέτοιο τρόπο ώστε να θέσεις και να πετύχεις τους στόχους σου τόσο στον προσωπικό όσο και τον επαγγελματικό τομέα. 

Ταυτόχρονα μπορεί να σε βοηθήσει να αναλύσεις μία υπάρχουσα δυσκολία στη ζωή σου και να ανοίξει μπροστά σου ένα ορίζοντα εναλλακτικών λύσεων για να την ξεπεράσεις.

Εάν αντιμετωπίζεις κάποια δυσκολία στη ζωή σου, αισθάνεσαι πως έχεις κολλήσει σε κάτι και δεν έχεις κίνητρο να πας παρακάτω, αισθάνεσαι πως έχεις τόσα πολλά να κάνεις αλλά ο χρόνος δε σε φτάνει, σε κατακλύζει αβεβαιότητα για το αν θα μπορέσεις να πετύχεις τους στόχους σου,  η γενικά αισθάνεσαι πως χρειάζεσαι λίγη βοήθεια ώστε να βάλεις τη ζωή σου σε μία τάξη τότε το coaching είναι σίγουρα κάτι που μπορεί να σε βοηθήσει.

Μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μου για να οργανώσουμε μία δωρεάν συνεδρία.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησής μας θα μπορέσω να σου εξηγήσω τι είναι το Coaching, θα έχεις την ευκαιρία να θέσεις ό,τι ερωτήσεις έχεις και θα εξετάσουμε την πιθανότητα συνεργασίας. 

Στις συνεδρίες μας θα συνεργαστούμε ώστε προσδιορίσουμε τους στόχους σου, να αναπτύξουμε ένα σχέδιο για να τους πετύχεις και θα συζητήσουμε τυχόν προκλήσεις ή εμπόδια που μπορεί να σε εμποδίζουν να αξιοποιήσεις πλήρως τις δυνατότητές σου. Όλα αυτά φυσικά σε ένα περιβάλλον υποστήριξης, υπευθυνότητας και καθοδήγησης καθόλη τη διάρκεια της διαδικασίας.

Ο αριθμός των συνεδριών που θα χρειαστείς θα εξαρτηθεί από τους συγκεκριμένους στόχους και τις ανάγκες σου. Μαζί θα αξιοποιήσουμε την υπάρχουσα σου κατάσταση και θα αποφασίσουμε πόσες συνεδρίες θα κάνουμε λαμβάνοντας υπόψιν διάφορες παραμέτρους.

Οι συνεδρίες είναι απογευματινές ώρες μέσω Skype, Google meet , Messenger ή Botim και έχουν διάρκεια 60 λεπτών. Μπορούν να γίνουν και σαββατοκύριακα. Υπάρχει δυνατότητα να επιλέξεις όποιο πακέτο επιθυμείς. Υπάρχουν πακέτα για 2, 3 ή 6 συνεδρίες.

Η τιμή της συνεδρίας εξαρτάται από το πακέτο που θα επιλέξεις. Υπάρχουν πακέτα 2,3 ή 6 συνεδριών.

Η πληρωμή γίνεται μέσω Paypal ή με τραπεζική συναλλαγή