Μην καταπίνεις αμάσητο ότι σου σερβίρεται

Η ερμηνεία που δίνουμε σε ό,τι συμβαίνει στον κόσμο μας είναι το αποτέλεσμα προσωπικών εμπειριών και γνώσης που έχουμε για τα πράγματα γύρω μας.

Πολλές φορές οι εμπειρίες μας είναι τόσο περιορισμένες και οι γνώσεις μας τόσο ελλιπής που βλέπουμε μία εικόνα του κόσμου διαστρεβλωμένη σε σχέση με αυτή που θα ήταν εάν γνωρίζαμε κάποια πράγματα ή εαν είχαμε κάποιες διαφορετικές εμπειρίες.

Αυτό σημαίνει πως κάποιες στιγμές που μας κυριεύει ο φόβος και που το μυαλό μας προσπαθεί να μας πείσει πως δεν υπαρχει διέξοδος, αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή να ανοίξουμε το μυαλό μας και να αναζητήσουμε εναλλακτικές.

Να φανταστούμε πιο είναι το χειρότερο που μπορεί να μας συμβεί και να συνειδητοποιήσουμε πως οι πιθανότητες να συμβεί το χειρότερο είναι πολύ λιγότερες από όσες νομίζουμε.

Να δούμε, πως υπάρχουν τρόποι να βρούμε λύσεις στα προβλήματά μας και μερικές φορές θα χρειαστεί να δεχτούμε κάποιες καταστάσεις δίνοντας χρόνο στον εαυτό μας να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα.

Μην καταπίνεις αμάσητο λοιπόν ό,τι σου σερβίρεται.

Πολλές φορές τα πράγματα δεν είναι έτσι όπως νομίζεις.

ΔΕΣ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ!

ΕΛΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΣΤΟΧΟΘΕΣΙΑΣ

Αν δεν είσαι ακόμα μέλος της παρέας μας, της τρελλοπαρέας μας, που μοιράζεται παρόμοιους προβληματισμούς, ανησυχίες και όνειρα, τότε μην χάνεις στιγμή.

Γίνε και σύ μέλος της ανερχόμενης κοινότητας της “Στοχοθεσίας”, κάνοντας click εδώ.
Επίσης μην ξεχάσεις να κάνεις follow και Like τη σελίδα της “Στοχοθεσίας” εδώ

Σε περιμένουμε!!